logo
02 01 02 03
INLOGGEN KLANTPORTAL
fb
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Hosted Desktop

Overal beschikken over uw kantoorapplicaties

De wereld verandert. Applicaties en data moeten overal ter wereld 24/7 beschikbaar zijn. Flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid spelen hierbij een grote rol. Uw bedrijf verandert mee en daardoor past u de dagelijkse behoeften aan. Met Hosted Desktop van Datel Access beweegt uw ICT omgeving mee in deze curve. Groeien in behoeften en aantallen daar waar nodig, zonder enorme investeringen. En krimpen, waarbij de maandlasten ook direct mee krimpen en in beide gevallen toch het comfort hebben van een professionele ICT omgeving. Dat is Hosted Desktop van Datel Access.

Verregaande mogelijkheden

Hosted Desktop van Datel Access biedt gebruikers de mogelijkheid om één of meerdere specifieke software-applicaties online te gebruiken. Een veel gebruikt voorbeeld hiervan is het gebruik van online e-mail in combinatie met Microsoft Exchange en/of Office. Hiermee kunnen gebruikers voortaan niet alleen op kantoor, maar ook thuis, onderweg of op locatie bij de klant beschikken over alle applicaties.

Hoe wordt Hosted Desktop beschikbaar gesteld

Afhankelijk van uw bedrijfsomvang realiseren wij een beveiligde VPN verbinding tussen uw kantoor en ons datacenter. Hosted Desktop kan uiteraard ook buiten de kantooromgeving worden ingezet, mits u de beschikking hebt over een computer of notebook (smartphone of pda) met een internet of 3G/4G verbinding. Voor toegang tot internet kunt u gebruik maken van een extra beveiligde toegang via een aanvullend éénmalig wachtwoord met SMS-code.

Comfort

Met Hosted Desktop van Datel Access hebt u het gemak van IT. Datel Access faciliteert de beschikbaarheid, performance en ondersteuning. Dan kunt u zich richten op uw Core Business.

Veiligheid

In het Datacenter van Datel Access staan uw data, berichten en applicaties op een veilige plek. U bent niet meer afhankelijk van een vaste werkplek en/of data die op een lokale plaats zijn opgeslagen. Alles draait in uw eigen Private Cloud bij Datel Access. Mocht uw bedrijfspand beschadigd raken door calamiteiten zoals brand, dan blijven uw bedrijfsgegevens hoe dan ook gespaard. Het datacenter van Datel Access is dan ook optimaal beveiligd tegen o.a. inbraak en ander onheil.

Meer weten over Hosted Desktop van Datel Access? Vraag erom.

img