logo
02 01 02 03
INLOGGEN KLANTPORTAL
fb
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Glasvezel

Eindeloos veel voordelen

Glasvezel staat voor informatieoverdracht met de snelheid van het licht. Zowel down- als upstream. Dit geeft eindeloos veel voordelen…

  • De snelst mogelijke verbinding
  • Hogere kwaliteit
  • Geen vertragingen
  • Meerdere toepassingen tegelijk

Niets sneller dan glasvezel

Glasvezelverbindingen maken snelheden mogelijk tot 10 Gbps. Dat is gigantisch snel. Zo snel dat het gebruik van meerdere toepassingen tegelijk niet op problemen stuit. Zo combineert u probleemloos Telefonie, Hosted Desktop, Internet, Online back-up, Remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen. Glasvezel is dus uitermate geschikt bij het combineren van zware toepassingen.

Glasvezel, het enige alternatief bij grootverbruik

Ook bij maximaal gebruik van het netwerk levert dit bij een glasvezelverbinding geen vertraging op. Dit maakt glasvezel uitermate geschikt voor bedrijven die meerdere toepassingen hebben draaien op een verbinding. Maar ook als u van een gegarandeerde verbinding afhankelijk bent.

Gegarandeerd veilig

Datel Access garandeert bovendien dat uw bedrijfsgevoelige informatie veilig is, door alle diensten in een besloten netwerk (WAN connect) te plaatsen. Informatie binnen het netwerk is zo niet toegankelijk via internet. Terwijl u er bij Datel Access wel voor kunt kiezen om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen. Hoe dat werkt vertellen wij u graag.

Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of instelling? Maak nu een afspraak.

img