logo
02 01 02 03
INLOGGEN KLANTPORTAL
fb
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Compleet portfolio

Zorgeloos overstappen met Carrier Pre Select

Wanneer u besluit over te stappen naar een andere telecomprovider kan er een hoop mis gaan. Niet met Carrier Pre Select van Datel Access. Carrier Pre Select biedt klanten maximale gesprekskwaliteit tegen een betaalbare prijs. Hierbij wordt gebruik gemaakt van uw bestaande telefoonlijnen zodat u altijd bereikbaar blijft en uw verbinding van een goede kwaliteit is.

Whole Sale Line Renting

Naast het afhandelen van uw variabele gesprekskosten, is het tevens mogelijk uw bestaande telefoonabonnementen onder te brengen bij Datel Access. Op basis van Whole Sale Line Renting (WLR). Dit levert u een extra besparing op, terwijl u simpelweg gebruik blijft maken van uw bestaande en vertrouwde telefoonaansluitingen.

Voice over IP

Voice over IP (VoIP) is spraakcommunicatie over een dataverbinding. Deze techniek biedt een nieuwe wereld aan mogelijkheden, vergeleken met traditionele spraaktechnologie. VoIP kan op verschillende manieren worden toegepast en tevens worden gekoppeld met uw bestaande telefoonsysteem. Datel Access biedt alle mogelijkheden op het gebied van VoIP. Van implementatie en gespreksafhandeling tot en met facturatie.

Mobiel

Datel Access biedt mobiele oplossingen van alle A-netwerken die beschikbaar zijn in Nederland. Van Sim Only abonnementen tot volledige vast-mobiel integratie met kantoor, zodat uw smartphone volledig onderdeel uitmaakt van uw kantooromgeving.

Van advies tot en met implementatie

Datel Access maakt het u gemakkelijk. Samen met u onderzoeken wij wat voor u de beste oplossing is. Uw behoeften worden eerst goed in kaart gebracht. Daarna ontvangt u van ons een deugdelijk advies. Op basis van jarenlange ervaring en een grote kennis van het aanbod in de markt. Geen snelle verkoop maar een advies waar u werkelijk uw voordeel mee doet.

Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

img