logo
02 01 02 03
INLOGGEN KLANTPORTAL
fb
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

E-Fax diensten

Een complete faxoplossing voor uw bedrijf

Datel Access biedt u met haar faxdiensten de betrouwbaarheid en veiligheid van faxen en het gemak van e-mail in één. Faxen is eigenlijk nog nooit zo simpel en snel geweest. Bovendien wordt faxen zo een stuk voordeliger.

E-Fax IN

De E-Fax IN dienst van Datel Access staat ook wel bekend als Fax-2-E-mail. Via deze dienst ontvangt u inkomende faxen per e-mail en worden deze inzichtelijk gemaakt in Operator Online. Aan één E-Fax IN kanaal kunt u één faxnummer en één e-mailadres koppelen.

E-Fax OUT

De E-Fax Out dienst van Datel Access maakt het mogelijk dat u zonder een traditioneel faxapparaat faxen elektronisch aanlevert per e-mail. Daarna worden de faxen door Datel Access omgezet naar een traditioneel faxbericht. Zo worden zij verzonden naar de ontvanger.

Eenvoudig geregeld

Met Datel Access E-Fax diensten beheert u uw faxen direct vanuit uw e-mailprogramma. Bij het versturen van een fax ontvangt u een bezorgbevestiging met als bijlage het complete faxbericht. Na afloop ontvangt u bovendien een statuscode waarin u de status van uw fax terugleest. Faxberichten aan u gericht komen automatisch binnen op uw e-mailadres. Zo simpel is faxen met Datel Access E-Fax diensten.

De voordelen van E-Fax diensten

Faxen met de E-Fax diensten van Datel Access heeft een aantal voordelen:

  • Faxen komen gegarandeerd veilig aan
  • Uw faxverkeer verloopt via een beveiligde verbinding
  • E-Fax diensten zijn altijd beschikbaar
  • Besparingen op de kosten
  • Geen verspilling van energie, papier, toner, etc.

Uw faxapparaat in combinatie met E-Fax

Wanneer u de voorkeur geeft aan uw eigen vertrouwde faxapparaat kunt u toch gebruik maken van de E-Fax diensten van Datel Access. Met Fax-over-IP. Een codec die ingesteld kan worden om elk faxapparaat middels IP te laten communiceren. Zo wordt er een combinatie tussen analoog en digitaal faxen gerealiseerd. Hierdoor neemt de betrouwbaarheid toe en bespaart u op de kosten doordat het gebruik van een traditionele telefoonlijn overbodig wordt.

Meer weten over de E-Fax diensten van Datel Access? Neem dan contact met ons op.

img