logo
02 01 02 03
INLOGGEN KLANTPORTAL
fb
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Linkedin

Inzicht in belgedrag

Infrastructurele verkeersmeting

Met de Infrastructurele Verkeersmeting (IVM) van Datel Access weet u snel welke telefoonnummers het meest worden gebeld en hoeveel gesprekken op deze nummers binnenkomen. Ook ziet u meteen of er telefoongesprekken worden gemist, of uw klanten wel eens de “ingesprektoon” horen en of er meer of minder capaciteit nodig is. Bovendien hebt u inzicht in uw maandelijkse vaste en variabele telefoonkosten zodat u weet waarop u kunt besparen.

Heldere analyse van telecomgebruik

Door het uitvoeren van een Infrastructurele Verkeersmeting maakt Datel Access een heldere analyse van uw telecominfrastructuur. Met behulp van deze analyse krijgt u volledig inzicht in het inkomende (bereikbaarheid) en uitgaande (kosten) telefoonverkeer en daarmee van uw daadwerkelijke belgedrag.

Grondige analyse van uw telefoonnota’s

Parallel aan de IVM analyseert Datel Access uw telefoonnota’s grondig. Hierbij wordt specifiek gekeken naar de kosten van de openbare infrastructuur en van de overige (onderhouds)contracten.

Advies ter verbetering van uw telecominfrastructuur

Op basis van deze gegevens ontvangt u van Datel Access een rapportage. Tevens krijgt u van ons een advies over de mogelijkheden voor implementatie en beheer ter verbetering van uw telecominfrastructuur.

Inzicht in uw belgedrag? Neem contact op met Datel Access.

img